Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > Nahlašování plánovaných odstávek elektrické energie distribuční společností E.ON Distribuc

Nahlašování plánovaných odstávek elektrické energie distribuční společností E.ON Distribuc



Datum konání:
7.9.2018

 

Vážená paní primátorko, paní starostko, Vážený pane primátore, pane starosto,

na základě rozhodnutí představenstva společnosti E.ON Distribuce, a.s. o rozšíření služeb pro odběrná místa připojena k distribuční soustavě na distribučním území společnosti E.ON Distribuce, a.s., Vám nabízíme bezplatnou registraci emailových kontaktů pro nahlašování/odvolání plánovaných odstávek majících vliv na odběrná místa Vašeho Magistrátu města, resp. Obecního úřadu.

Tato služba není podmínkována smluvními závazky k jakémukoli Vašemu obchodnímu partnerovi pro dodávku elektrická energie. Jedná se o službu distributora.

Registrace spočívá v zaslání níže uvedených údajů na email: info@eon.cz s předmětem emailu: Žádost o nahlašování plánovaných odstávek.

Dále vždy uveďte EAN nebo číslo odběrného místa (ČOM) a email/y pro zasílání oznámení o plánovaných odstávkách týkajících se daného odběrného místa.

Zároveň berte prosím v úvahu možnou chybovost v zapojení sítí nízkého napětí (NN) oproti normálovému zapojení danou provozními manipulacemi zejména při poruchách. V případě, že bychom Vás neinformovali o plánované odstávce, a byli byste tímto stavem bezproudí dotčeni, neváhejte nás na výše uvedený email nebo na číslo E.ON Poruchová služba: 800 22 55 77 kontaktovat.